Property Description
Mūsų namai suteikia Excellent value for money su visko nuostata Jūs galbūt norėsite savo trumpalaikę! Visi mūsų svečių kambariai, yra 'privatus', teikia gerą pagrindą utikrinti savo buvimo Liverpulis be triukmingų vargo, o kartais ir beasmenis dorms.
Senas pieninės 2 pilnai įrengta virtuvė su 24 val NEMOKAMAI arbatos ir kavos, mikrobangų krosnelė, skrudintuvas ir indaplovės.
Gerai įrengti komunalinių lounge / dining room with TV / video / DVD, pilnas kabelinė televizija (Lounge tik) inc visus filmų ir sporto kanalų, su knygų ir DVD ir Video pasirinkimas Jūsų ramioje naktys.
vonios kambariai, duas ir WC's.
Visi mūsų svečių kambariai yra aprūpinami tea making facilities & free tea & coffee atvykus ir svečių nemokama informacijos paketą. Patalynė ir rankluosčiai taip pat yra teikiama per savaitę pakeisti paslauga. Visi yra TV / VCR, plauti rankas baseinas / urmulio vienetų, FREE WI-FI interneto ryiu, yra teikiama nemokamai,
Mes neturime jokių curfew, kad svečiai gali atvykti ir ivykti, nes jie praom - idealiai tinka, jei isiregistruoju didioji Liverpulis, kavinės!
Nekilnojamas labai rami, privačių ir saugų kaimynystėje su nauda visikai 24val Vaizdo stebėjimo sistemos.
Yra didelis kiemas kai svečių automobilių stovėjimo aiktelė.
Mes puikiai įsikūręs u miesto centro, kaip ne maiau kaip 6 autobusų sustojimo i kelių virų! , Visi atsivelgiant jus tiesiai į miestą: ALL pagrindines turistų lankomas vietas, teatrai, restoranai, barai ir klubai kelionės trukmė 10 minučių!
Naujas Echo arenos & Conference Center yra tik pora mylių ir lengvai prieinama per autobusu arba pėsčiomis.
Liverpool ir Everton FC stadionuose tik vieną trumpą kelionę autobusu numeris 26 autobusai, (kuris nustos teisę u Anfield stadionas), Old Dairy yra ideali vieta tiems, kurie visas svarbiausias rungtynių Dienos per daug!
mes kartais gali surengti Liverpulyje ir Everton FC Pagrindinis aidimo bilietus, kai galima, ir skirti pakankamai praneimas.
Liverpulis yra mūsų namuose ir mes pasistengsime, kad Jūs jaustumėtės like it's yours too.
Atvykimo laikas
2-10