Property Description
RomeBed ką tik buvo redecorated Jis įsikūręs bauda 19. Pastate, pačiame Romos istoriniame Romos centre Esquilino kalnas (centro) gerai aptarnaujamas Termini centrinės stoties per trumpą pėsčiomis nuo pagrindinių vietų. Jis yra tik penkias minutes 'pėsčiomis Koliziejus, Imperial Forumas ir S. Maria Maggiore bazilikoje, v Petro aiktėje, Vatikane, tiesiogiai susijusių su netoli metro (metro) raudona linija Manzoni stoties.
Jeigu Jūs iekote saugiai ir rami vieta, varus, patogus ir pigus, you've found reikiamoje vietoje. Mūsų darbuotojai bus malonu pasveikinti Jus ir mes suteiksime visą būtiną informaciją, kad rasti savo kelią aplink.
Mes siūlome visas priemones gali tekti mėgautis malonią vienagę Romoje. Mes siūlome tik privatūs kambariai.
Mes turime vieną, dvyniai ar dviviečiuose, triviečiuose kambariuose ir galimybė įtraukti vieną ar daugiau lova kiekviename papraius kambarys: Jei norite usisakyti tam tikros rūies kambario ir nėra interneto prieinamumą, usisakyti dvigubą arba dvyniai ir tada susisiekite su mumis ir pasakykite, ko jums reikia!
Visuose kambariuose yra jaukus, erdvus ir gerai įrengtas.
Mes galime knyga jums restoranų ir taksi paslaugos; pasiimti paslaugos i / į Fiumicino arba Ciampino Airport available on request.
RomeBed yra įgaliotas APT Romos (Turistų skatinimo agentūra).
Kai kurie i geriausių funkcijos:
§ Nemokamas WiFi interneto plačiajuosčiu ryiu
§ Nr komendanto valandos;
§ Nemokama karto duo;
§ Prekybos labai arti;
§ Visos nerūkantiems miegamieji (yra draudiama visose pastato!);
§ Saugus automobilio parkavimas su pagrindiniais prieigos stiprinimą;
§ Nemokama miestų emėlapiai ir, inoma, mes suteikiame Jums visus patarimus jums reikia!;
§ Priėmimo / Registracija Italijos (gimtoji), anglų (Mokėjimo lygis) ir ispanų;
§ Pagrindinės prieigos prie kambariai ir apartamentai;
§ Nr valymą;
§ biuletenius, pagalvių uvalkalai, ir pledai vietoje;
§ Liftas
§ Vietiniai mokesčiai 2 vienam asmeniui u naktį, neįskaičiuotos į kainą
Taip pat galima rasti RomeBed:
§ Nemokama rankluosčiai mes jį pakeisti kas 3 dienas arba kas ne tik € 2,00 per dieną!
§ Vaikai ir grupių priimtas.
§ Airport pasiimti surengė papraius 1 dienas iki atvykimo, kad 45-50 eurų vienam automobiliui (ne daugiau kaip 4 monės ir 4 mai lagaminai) 60 € 5-6 monių ar su dideliais lagaminais ilaidų.
§ pigūs skalbinių kampo, (neįtraukta į kainą)
Taisyklės ir sąlygos:
Registracija: 10:00-10:00.
Iregistravimas paprastai 10:00.
Praome praneti mums apie savo atvykimo laiką. Taigi, mūsų darbuotojai gali valdyti atvykstančių ir ivengti laukti!
Jei esate pavėluotai arba jei nebuvo atvykimo praome skambinti nurodytu telefonu usakymo metu arba mes negalime garantuoti usakymo, pagarbos atvilgiu.
Minimali vienagės trukmė: 2 naktys.
Apmokėjimas: Grynais tik atvykus.
- Galiojantį ID (ES alyse) arba galiojantį pasą reikalaujama ne check-in
- Amiaus apribojimas taikomas asmenims, jaunesniems kaip 18 metų amiaus, iskyrus atvejus, kai kartu su tėvų ar juridinis globėjas ir monėms vir 50 metų amiaus.
Rezervavimas / Cancellation Policy:
Sumokėti atvykus. Jei rezervavimo yra ataukiamas elektroniniu patu arba faksu su maiau nei 72 valandas 'praneimas iki atvykimo data, mokestis, imamas bus lygiavertė suma per pirmuosius 2 naktis buvimo (minimalus buvimo) vietą. Mes u 2 naktis atveju neatvykus.
Anuliavimas arba pakitimai yra priimami tik elektroniniu patu arba faksu. Telefonas ataukimų / pakeitimai nepriimami.
Mes negalime siųsti faksu arba laikais dėl vizų dokumentas paraikas ambasadų ir / arba konsulatai.