Property Description
Riad Rahba vienareik�miai ir convieniently jį įsikūręs Marrakech Medina centre souks centre.
�alia pagrindinės miesto aik�tės ir pasaulyje garsaus Marake�o Bazzar Riad siūlo taikos ir ramybės pasaulį - sveikinimo pailsėti po sunkios darbo dienos tyrinėti netoliese judrių gatvių.
Siūlo tradicinius Maroko family run Guesthouse biud�eto kainomis, Rahba turi tradicinės Morrocan svetingumą, Air pasiūlė �eimoje kas manimi personalas yra Jūsų paslaugoms u�tikrinti, kad jūsų poreikiai būtų patenkinti.
Rahba siūlo tradicinius ir �varus vienviečiai, dviviečiai, dvigubi, triviečiai ir keturvietis kambariai, kurie visi yra vonios kambariai ir ventiliatoriai.
Naujas Salon de atmosferą, �vakės naktį Jūsų poilsiui.
Atnaujinta Patalynė patalpose.
Nauji kar�to vandens katilai.
Riad gali pasigirti vaizdu į apylinkes miesto ir Atlaso kalnuose nuo stogo terasoje, kur svečiai gali atsipalaiduoti, mėgautis saule ir galbūt gurk�noti mėtų arbata ir mėgautis pusryčiais, kuris įtrauktas į visus mūsų tarifų.
Vie�butyje yra De siūlo tradicinių hubbly bąbelkowe vamzd�ių salonas su �olelėmis ir prieskoniais, tuo atveju, jei buvo įdomu! - Ir, �inoma, tradicinis mėtų arbata ir nealkoholinių gėrimų kokteiliai.
Mūsų specialūs interneto kainas įskaičiuoti pusryčiai kiekvieną rytą ir nemokamai naudotis bevieliu internetu tiems, turintys ne�iojamus kompiuterius, arba belaid�iai aparatai.
Visi mūsų kambariai yra vonios kambarys, WC, pakratai ir rank�luosčiai nemokamai, gavus pra�ymą.
Tolimesnio kelionės patarimų.
Mes tikimės pasveikinti Jus netrukus The Riad Rahba!
Mes pra�ome svečius gerbti vietos kultūrą, tiek ir i� Riad.
2 dienos 1 naktis dykuma Turai 74 eurų:
3 diena 2 naktis dykuma Ekskursijos 100 eurų:
4 dienos 3 naktis dykuma Ekskursijos 136 eurų
Ekskursijos apima Transportas, vairuotojų, apgyvendinimas, berberų dykumos stovyklose, Camel va�iuoja, vakarienę ir pusryčius.