Nakvynės namų paieška

24 Rose Street, Inverness

UŽSAKYTI DABAR
Atvykimo Data     Naktų

Reviews of Inverness Tourist Hostel

There are 2 bathrooms per 1 floor but 1 of them is out of order. Moreover, there is no hot water in shower.

Nawasit, 18 Geg. 13

Has most things right, though 10am checkout is too early and every morning with no minute to spare they were kicking people bang on 10. Staff got very...

Paul, 15 Geg. 13

Property Description

£ 6,50 už lova 6 łóżkowy ... WOW! Nawyk rasti pigiau bet kur kitur. Užsisakyk Jan-vasarį ir kovą už šį nuostabų spręsti Invernesas suteikia puikią bazę išnagrinėti Highlands and Islands of Scotland.
Tai naujai modernizuoti aukštos kokybės turizmo nakvynės namuose neseniai buvo suteiktas 4 STAR RATING pagal Scottish Tourist Board įsikūręs pačioje miesto širdyje, tiesiogiai šalia pagrindinės autobusų ir tik penkias minutes nuo geležinkelio stoties. Tai užtikrina puikią budget accommodation.

Miestas yra daug pramogų, kurios apima jos muziejus ir dailės galerija, Inverness pilis (su pilies Garrison susidurti paroda), St Andrews Cathedral pastatyta ir 1860-aisiais metais ir, žinoma, nepamirštant legendinė Loch Ness Monster. Visa tai ir dar daugiau užtikrins atminimo apsilankymo.
Į Nakvynės namai susideda iš 10 kambarių (60 lovų), sudarytą iš 4, 6, 8 ir 10 łóżkowy kambariai. Puikios savybės šios naujos nakvynės apima šiuolaikinės visiškai įrengta virtuvė / valgomasis ir patogus salonas su 42 'PLASMA TV, palydovine ir DVD ir interneto prieigą. 2007 m. sausio mums bus pridėti nauji barai su gyva muzika mums bus TIK HOSTEL IN INVERNESAS su savo BAR

Taip pat nemokama kava / arbata. Szczycimy į paslaugų kokybę siūlome visiems mūsų svečiams ir užtikrina Jūsų viešnagė mūsų viešbutyje bus įsimintina vienas. Mieste Invernesas gali daug ką pasiūlyti, per dieną ir puikus naktinis naktį.

Objekto Patogumai

• !!INTERNET!!