Property Description
Sveiki atvykę į nakvynės namuose Pizos boktas!
Ar Jūs iekote centrinės ir pigūs, svečių apgyvendinimas mieste Piza, idealiai tinka Backpackers??
Galbūt arti Leaning Tower, oro uostas, geleinkelio stoties ir miesto centro???
Jūs turite jį!
Nakvynės namai Pizos boktas - tai pigiausias ir labiausiai centrinės nakvynės namai į Piza, tik 3 min pėsčiomis nuo garsaus Leaning Tower ir 15 min nuo oro uosto ir geleinkelio stoties!
Kas įeina:
- Lovos skalbiniai
- Priėmimo metu patikrinti nuo 7:45 - 02:30!
- 24 valandų per parą karto nemokamai duai
- Nemokama interneto ir Wi-Fi access!
- Oro kondicionierius visuose kambariuose ir bendro ploto
- Privataus spintelę rakinama
- Asmens svarstymo rezultatus
- Asmens maitinimo lizdas (kur galima prijungti savo kompiuterį, ar įkrauti savo mobilųjį telefoną)
- Nemokamai Playstation 3 (FIFA 11, pes11, granturismo 5, NBA, NHL, Top Spin 4 ir daugelis kitų:))
- Nemokamai stalo teniso naudojimo
- Nemokamai naudotis Grilis
- Nemokamo bagao parduotuvė
- Laikino automobilių ikrovimo bagao
- Nemokamai tarptautinius skambučius (tik dėl fiksuotojo ryio)
- 43 plazminis televizorius, palydovinė televizija
- Nemokama kortelės geriamojo aidimas, achmatų
- Nemokamai naudotis spausdintuvo (iki maksimalios 3 nemokamai spaudinius)
- Mokesčiai įskaičiuoti
- Nemokama ekskursija emėlapį
- No curfew arba urakto
- Vėlyvas ivykimas 11:00 val.
- Nemokamą prieigą prie mūsų neįtikėtina ir nuostabi soliariumas terasa!
Kas nėra įtraukta:
- Turtingas ir sveikas lengvi pusryčiai
- Nuoma Spynos
- Isinuomoti rankluostį
- Isinuomoti plaukų diovintuvas
- Pasiimti praymu oro uosto arba geleinkelio stoties tik u € 9,99
Atvykimas: po 14.00 val *
patikrinti: 11:00 *
* Galite palikti savo bagaą be mūsų bagao parduotuvėje
Apie mus
Hostel Pizos boktas:
- Nakvynės namuose (2011 m. birelio mėn. Atidaryta 21), įsikūręs nuostabus nuo praėjusio amiaus pradioje vila, visikai renovuotas ir pilnai redecorated
- Kai kuriuose kambariuose yra fantastinis tiesioginio matymo bokto! Ateisiu ir perkelsiu nuotrauka!
- ilta ir draugika vieta, kad sveikina keliautojus i viso pasaulio. Mes turime didiulę patirtį pramonės ir inoti, ką keliautojams vertiname ir reikia jų buvimo joje metu
- Mes pasirinkome naujas patrauklias modernūs baldai ir patogios lovos, viskas čia yra visikai naujas, mūsų naują vonios kambariai su 24 valandų per parą karto nemokamai duai
- Visi kambariai yra įrengtos oro kondicionavimo įrenginių
- Turtingą ir sveiką lengvi pusryčiai, patiekiami su savarankikai maitinimo įstaigų, yra ne su interneto tarifus, tačiau praymu atvykus labai pigiai. Pusryčiai patiekiami mūsų chill ekspertas Silvia, kurie tarnauja super cappuccinos ir gera coffes i kambario!
- Svečiai gali atsipalaiduoti mūsų graus poilsio kambarys, su patogiais sofa, kabelinė ir palydovinė televizija, su sąlyga, didiulis 43 plazminis televizorius su DVD bibliotekoje. Playstation 3 yra visikai nemokama!
- Pasivyti su draugais ir eima per mūsų interneto point.it visikai nemokamai Wi-Fi access yra nemokamas visuose kambariuose ir fojė
- Svečiai gali atsipalaiduoti geriamojo kokteiliai ir mūsų atsipalaiduoti ir pilnai įrengtas, neįtikėtinas soliariumo įdegis.
Kelionės ir ekskursijos taip pat gali būti usakyta mūsų priėmimo, todėl nedvejodami paklausti
Mūsų darbuotojai bus malonu Jums padėti!
Praome atkreipti dėmesį į mūsų priimamasis pagalbos laikas: 7:45 - 02:30
Atkreipkite dėmesį, mes turime 24 valandas ataukimo politika
Mes taip pat siūlome paslaugas oro uosto arba geleinkelio stoties naudinga pasiimti, tik u € 9,99). Praome usisakyti i anksto!
Firm yra laukiami!
Kaip mus pasiekti
I oro uosto arba geleinkelio stoties
Galite gauti autobusų linijos LAM Rossa. Yra autobusas kas 10 min. Bilietas kainuoja tik € 1,10, o kelionė truks nuo 15 iki 20 minučių, priklausomai nuo eismo. Ilipkite autobusų stotelė, '1' Torre 'Jis palieka jums' per Cammeo '. Vaikčioti emyn link mini iede pabaigoje 'Via Cammeo'. iede pasukti į deinę ir yra pagrindinis kelias, vadinamas 'Via Contessa Matilde'. Jūs turite nueiti 150 metrų, lygiagrečiai Great Wall, kol ras su viesoforo sankryoje. Sankryoje posūkio į kairę, ir jūs turite atvyko į Via Piave! Tai labai, labai lengva! Pizos boktas Hostel yra 4 numeris; pripaįsta nakvynės namuose, nes yra daug vėliavų i langų!
Patikrinkite iuos tvarkaračius:
I oro uosto: http://www.cpt.pisa.it/orari/pisa/n4002p1.htm
Nuo railwaystation: http://www.cpt.pisa.it/orari/pisa/n4077p1.htm
Jei norite mus galite pasiekti pėsčiomis, kelionė trunka apie 15 min madaug nuo geleinkelio stoties, 29min nuo oro uosto
Įsikūręs alia:
Leaning Tower. Stebuklas kvadratinių: 1 min ir 50 sekundių!
Miesto centras: 5 min pėsčiomis (Borgo stretto ir Corso Italia pagrindinių prekybos gatvių)
Geleinkelio stotis: 15 min pėsčiomis
Airport Galileo Galilei: 15 min automobiliu, autobusu - 29 min pėsčiomis
Nakvynės namai Pizos boktas yra strateginėje vietoje: vos 2 min pėsčiomis nuo garsaus Leaning Tower, ir tik 5 i miesto centro (Borgo stretto ir pagrindinių prekybos gatvių Corso Italia)
Yra autobusų stotelė (imtis SAM Rossa) tiesiai į lauką, tik keletą metrų nuo nakvynės namų!
Yra picerijų ir gerą italiką restoranų netoliese. Mūsų darbuotojai yra pasirengę pasiūlyti kur valgyti įspūdingų nekilnojamojo pica, kur vertiname gerą makaronų ir kur rasti vieia uvis ir skanus mėsos. Nedvejodami kreipkitės registratūroje!
Pisa yra taip pat garsiąją universitetinis miestas, todėl yra daugybė kokteilių baruose, kur jūs galite pereiti ir alis su draugais - bazeel, 'spraga', 'caino' baras ',' Millibar 'orzo Bruno', 'akua keta 'ir vasarą nuostabus' Pia bar '.
Taigi, ką jūs laukiate?? Knyga dabar !!!!!
Mūsų darbuotojai yra pasirengę ir diaugiamės, pasveikinti Jus į Piza!
Nakvynės namai Pizos boktas ......' tikriausiai 'Best Hostel Piza ... !