Nakvynės namų paieška

Atvykimo Data     Naktų

Reviews of Hostel Pisa Tower

Very firendly staff

Juan, 15 Geg. 13

Basically a good hostel, and well-located—the Piazza del Miracolei is right in front of it and there's a train station within easy walking distance....

Robina, 15 Geg. 13

Property Description

Sveiki atvykę į nakvynės namuose Pizos bokštas!

Ar Jūs ieškote centrinės ir pigūs, svečių apgyvendinimas mieste Piza, idealiai tinka Backpackers??

Galbūt arti Leaning Tower, oro uostas, geležinkelio stoties ir miesto centro???

Jūs turite jį!

Nakvynės namai Pizos bokštas - tai pigiausias ir labiausiai centrinės nakvynės namai į Piza, tik 3 min pėsčiomis nuo garsaus Leaning Tower ir 15 min nuo oro uosto ir geležinkelio stoties!

Kas įeina:

- Lovos skalbiniai
- Priėmimo metu patikrinti nuo 7:45 - 02:30!
- 24 valandų per parą karšto nemokamai dušai
- Nemokama interneto ir Wi-Fi access!
- Oro kondicionierius visuose kambariuose ir bendro ploto
- Privataus spintelę rakinama
- Asmens svarstymo rezultatus
- Asmens maitinimo lizdas (kur galima prijungti savo kompiuterį, ar įkrauti savo mobilųjį telefoną)
- Nemokamai Playstation 3 (FIFA 11, pes11, granturismo 5, NBA, NHL, Top Spin 4 ir daugelis kitų:))
- Nemokamai stalo teniso naudojimo
- Nemokamai naudotis Grilis
- Nemokamo bagažo parduotuvė
- Laikino automobilių iškrovimo bagažo
- Nemokamai tarptautinius skambučius (tik dėl fiksuotojo ryšio)
- 43 plazminis televizorius, palydovinė televizija
- Nemokama kortelės geriamojo žaidimas, šachmatų
- Nemokamai naudotis spausdintuvo (iki maksimalios 3 nemokamai spaudinius)
- Mokesčiai įskaičiuoti
- Nemokama ekskursija žemėlapį
- No curfew arba užrakto
- Vėlyvas išvykimas 11:00 val.
- Nemokamą prieigą prie mūsų neįtikėtina ir nuostabi soliariumas terasa!

Kas nėra įtraukta:

- Turtingas ir sveikas lengvi pusryčiai
- Nuoma Spynos
- Išsinuomoti rankšluostį
- Išsinuomoti plaukų džiovintuvas

- Pasiimti prašymu oro uosto arba geležinkelio stoties tik už € 9,99

Atvykimas: po 14.00 val *
patikrinti: 11:00 *

* Galite palikti savo bagažą be mūsų bagažo parduotuvėje

Apie mus

Hostel Pizos bokštas:

- Nakvynės namuose (2011 m. birželio mėn. Atidaryta 21), įsikūręs nuostabus nuo praėjusio amžiaus pradžioje vila, visiškai renovuotas ir pilnai redecorated

- Kai kuriuose kambariuose yra fantastinis tiesioginio matymo bokšto! Ateisiu ir perkelsiu nuotrauka!

- Šilta ir draugiška vieta, kad sveikina keliautojus iš viso pasaulio. Mes turime didžiulę patirtį pramonės ir žinoti, ką keliautojams vertiname ir reikia jų buvimo joje metu

- Mes pasirinkome naujas patrauklias modernūs baldai ir patogios lovos, viskas čia yra visiškai naujas, mūsų naują vonios kambariai su 24 valandų per parą karšto nemokamai dušai

- Visi kambariai yra įrengtos oro kondicionavimo įrenginių

- Turtingą ir sveiką lengvi pusryčiai, patiekiami su savarankiškai maitinimo įstaigų, yra ne su interneto tarifus, tačiau prašymu atvykus labai pigiai. Pusryčiai patiekiami mūsų chill ekspertas Silvia, kurie tarnauja super cappuccinos ir gera coffes iš kambario!

- Svečiai gali atsipalaiduoti mūsų gražus poilsio kambarys, su patogiais sofa, kabelinė ir palydovinė televizija, su sąlyga, didžiulis 43 plazminis televizorius su DVD bibliotekoje. Playstation 3 yra visiškai nemokama!

- Pasivyti su draugais ir šeima per mūsų interneto point.it visiškai nemokamai Wi-Fi access yra nemokamas visuose kambariuose ir fojė

- Svečiai gali atsipalaiduoti geriamojo kokteiliai ir mūsų atsipalaiduoti ir pilnai įrengtas, neįtikėtinas soliariumo įdegis.

Kelionės ir ekskursijos taip pat gali būti užsakyta mūsų priėmimo, todėl nedvejodami paklausti

Mūsų darbuotojai bus malonu Jums padėti!

Prašome atkreipti dėmesį į mūsų priimamasis pagalbos laikas: 7:45 - 02:30

Atkreipkite dėmesį, mes turime 24 valandas atšaukimo politika

Mes taip pat siūlome paslaugas oro uosto arba geležinkelio stoties naudinga pasiimti, tik už € 9,99). Prašome užsisakyti iš anksto!

Firm yra laukiami!

Kaip mus pasiekti

Iš oro uosto arba geležinkelio stoties

Galite gauti autobusų linijos LAM Rossa. Yra autobusas kas 10 min. Bilietas kainuoja tik € 1,10, o kelionė truks nuo 15 iki 20 minučių, priklausomai nuo eismo. Išlipkite autobusų stotelė, '1' Torre 'Jis palieka jums' per Cammeo '. Vaikščioti žemyn link mini žiede pabaigoje 'Via Cammeo'. Žiede pasukti į dešinę ir yra pagrindinis kelias, vadinamas 'Via Contessa Matilde'. Jūs turite nueiti 150 metrų, lygiagrečiai Great Wall, kol ras su šviesoforo sankryžoje. Sankryžoje posūkio į kairę, ir jūs turite atvyko į Via Piave! Tai labai, labai lengva! Pizos bokštas Hostel yra 4 numeris; pripažįsta nakvynės namuose, nes yra daug vėliavų iš langų!

Patikrinkite šiuos tvarkaraščius:

Iš oro uosto: http://www.cpt.pisa.it/orari/pisa/n4002p1.htm

Nuo railwaystation: http://www.cpt.pisa.it/orari/pisa/n4077p1.htm

Jei norite mus galite pasiekti pėsčiomis, kelionė trunka apie 15 min maždaug nuo geležinkelio stoties, 29min nuo oro uosto

Įsikūręs šalia:

Leaning Tower. Stebuklas kvadratinių: 1 min ir 50 sekundžių!

Miesto centras: 5 min pėsčiomis (Borgo stretto ir Corso Italia pagrindinių prekybos gatvių)

Geležinkelio stotis: 15 min pėsčiomis

Airport Galileo Galilei: 15 min automobiliu, autobusu - 29 min pėsčiomis

Nakvynės namai Pizos bokštas yra strateginėje vietoje: vos 2 min pėsčiomis nuo garsaus Leaning Tower, ir tik 5 iš miesto centro (Borgo stretto ir pagrindinių prekybos gatvių Corso Italia)

Yra autobusų stotelė (imtis SAM Rossa) tiesiai į lauką, tik keletą metrų nuo nakvynės namų!

Yra picerijų ir gerą itališką restoranų netoliese. Mūsų darbuotojai yra pasirengę pasiūlyti kur valgyti įspūdingų nekilnojamojo pica, kur vertiname gerą makaronų ir kur rasti šviežia žuvis ir skanus mėsos. Nedvejodami kreipkitės registratūroje!

Pisa yra taip pat garsiąją universitetinis miestas, todėl yra daugybė kokteilių baruose, kur jūs galite pereiti ir šalis su draugais - bazeel, 'spraga', 'caino' baras ',' Millibar 'orzo Bruno', 'akua keta 'ir vasarą nuostabus' Pia bar '.

Taigi, ką jūs laukiate?? Knyga dabar !!!!!

Mūsų darbuotojai yra pasirengę ir džiaugiamės, pasveikinti Jus į Piza!

Nakvynės namai Pizos bokštas ......' tikriausiai 'Best Hostel Piza ... !

Objekto Patogumai

• !!INTERNET!!