Property Description
Įsikūręs Amsterdamo rasite Linda Nakvynės namai. Udaryti daugelio miesto vietų Amsterdame, mes teisę nakvynės miegoti visų rūių monių.
Hostel Linda kombinacija yra 2-jų vaigdučių viebutis ir biudeto nakvynės namuose su graiai, patogūs ir varūs kambariai!
Mūsų liukso free breakfast yra puikus būdas pradėti dieną ekskursiją. Mūsų personalas yra gerai apmokyti turizmo informacijos kodėl jie gali jums tiksliai buvo, kodėl ir kaip eiti bet ir u jos ribų Amsterdamas.
Naktinį gyvenimą yra lengvai pasiekiami, su Rembranto kvadratas pėsčiomis ir su 24 hour reception galite grįti bet kada norite. Geras patarimas jums pamatyti garsiąją 'Heineken' alaus darykla dėl pėsčiomis.
Mes siūlome bendrabutyje kambarį ir privatų kambarį.
Dauguma kambarių turi savo duas ir tualetas, ir kai kurie kambariai net spalvoto vaizdo televizijos signalų. Mūsų nemokamo bagao saugojimas leidia lengvai atidaryti itirti Amsterdamas savo paskutinės dienos, taip pat.
Mūsų paslaugos:
- No curfew
- Hot-nealkoholinių gėrimų turimų
- Priimtas: Visacard, MasterCard, Maestro,
- Faks paslaugos
Usisakyk ir mėgautis Amsterdamo ji geriausia!
Cancellation Policy:
Praome atminti, kad bet kokia ataukimai turi būti ne maiau kaip 72 valandas, kitaip pirmą naktį bus ant jūsų kreditinės kortelės dydio monių dėl savo usakymo. Mes ilaikyti lovoms / numeriai / 2 valandos po Presupuesto aprox. Arrival time! Tai jūsų atsakomybė kreiptis į nakvynės namuose, jei bus udelstas!
Svečiai turi būti bent 16 metų galėtų gyventi mūsų nakvynės
Atkreipkite dėmesį, kad 5% miesto mokesčių mokėtina atvykus ir jis nėra įtrauktas į on-line kambario kainą