Property Description

Australijos savininkė, naudingas keliautojams. Tvarko Gunita i Latvijos.
Mes esame didiausias nominalus nakvynės namuose Rygoje ir mūsų pagrindinių Argonaut Hostel yra vienintelė nakvynės namuose Rygoje bus Perkamiausių Top 10 Reitinguota 2008 m. visame pasaulyje!
Vieta
Apsupti atvėsti barai, kavinės ir restoranai, tačiau ji yra atsipalaidavimui ramybė namuose. Daugelis parduotuves taip pat netoliese u gerą langą apsipirkti ir stebėti vietos į veiksmą.
SAUGUMAS
4 saugių durų patekti į savo kambarį su lova po spintelėmis in dorm rooms. Kortelių raktus, visi svečiai taip, kad raktai nebuvo galima kopijuoti kakam kitam.
Priegaisrinės saugos sistema, prijungta prie tiesioginio Gaisro departamentas ir vaizdo kameroms, dirbantis įveimo vietose.
Jeigu jums reikia veiksmo
Esame labai privatus nakvynės namuose, todėl darbuotojams nėra jūsų veido. Jei norite gauti daugiau darbuotojų sąveika, praome usisakyti pas mūsų pagrindinė hostel - Nakvynės namai Argonaut.
VIRTUVĖ
Turbūt geriausiai nakvynės virtuvė Latvijoje. Orkaitės tt
Autobusų ir traukinių stotys
2 tramvajų prie autobusų ir geleinkelio stočių. 50 mtrs gauti dėl tramvajus.
Nakvynės namai PRAMOGOS
Likite su mumis, suteikia Jums teisę taip pat gali naudoti įrenginius pagrindinių mūsų nakvynės namuose - Vilniaus senamiesčio Argonaut Nakvynės namai. Čia jūs galite dalyvauti turai, aisti Oro ritulys, susitikti daugiau keleivių ar tiesiog naudokite taip, kaip kitos aisti su likusia jūsų kojos.
Naudingas emėlapis
Atvykus gausite Savo struktūra, kuri parodo, kaip patekti į 25 virų rekomenduojamos lankytinos vietos.
Kino naktys ant patogus holai su dideliu Plazminiai televizoriai.
NEMOKAMA Extras
. Nemokamas neribotas internetas
. Laisvas vietinis gidas knygos
. Nemokamas bevielis ryys
. Laisvas rankluosčių ir patalynės
. Free luggage storage jūsų vakarą ivykimo
. Laisvas platus ekranas filmai ir kabelinė televizija
. Free Lockers u jūsų visą kuprinė kiekvienam svečiui.
. Laisvas Uraktai savo locker.
. Nemokama kava kiekvieną dieną
BEDS
Custom Made lovos suaugusiems su storais čiuiniais ir individualiomis spintelėmis po lova į urakinti savo visa kuprinė.
Isiregistravimas
Isiregistravimas yra 12 val standartas. Galima susitarti su Priimamasis u vėliau check out time.
Jei Ibandykite savo kambarį prie Jums nukrypti Ryga kviečiame atsipalaiduoti Common Room, ir iūrėti filmus ir tt
Lonely Planet ir Let's Go rekomenduojamas.
Argonaut Old Town Hostel
Reikia daugiau vietos? Tada apsistoti Argonaut Hostel kad yra 8-ojo geriausia Nakvynės namai visame pasaulyje 2006 m. ir tik nakvynės būti Perkamiausių Top 10 vertinta 2008 metais.
Argonaut Liepaja Beach Hostel
Periūrėkite mūsų You Tube filmų vietas visuose nakvynės namuose.