Property Description
Esmė Arenal yra El Castillo, 20 minutes from La Fortuna, dėl lava teka pusėje Arenal Volcano, su įspūdingas vaizdas į eero ir ugnikalnio veiklos. Apsuptas dviejų nacionalinių parkų, Arenal ir Monteverde, mūsų 100 akrų nuosavybė yra turtinga flora ir fauna, kuri gali būti vertinama nuostabi diunglių svetaines ir takai.
Patogumai
- Kavinė su Pusryčiai ir ukandių
- Restoranas Gurmanams Demo virtuvė
- Baseinas su vaizdu
- ildomas baseinas Japonų
- idinys
- TV room with cable TV
- Bendra aldytuvas
- Play stoties ir projektoriumi filmų naktis
- Free internet
- Laundry service
- Tour Desk
Strategically located nuotykius ir ekologinės veiklos:
- Terminis vanduo (Tabacón, Baldi ir kiti)
- Caño Negro
- La Fortuna Bunging jumping
- Lava Trail
- Los Tucanes Trail
- La Fortuna Waterfall
Esmė Demo virtuvė mėsos restoranas, nemokamai gauna visi susiję su maistu. Parodyta mūsų tarptautinių Svečių apie vietinius produktus ir pateikti juos ne tradiciniu būdu. Mūsų virėja Izaokas Weliver (Virimas ir svetingumo instituto Čikagoje) rengia 3 Gurmanams vegetarikų patiekalų ne tik savo buvimą, bet su savo dalyvavimą.
Pavyzdys demo virtuvės teminės naktys: Pappardelle nuo nulio, Naan, Nampí-Gnocchi, blyneliai, Maki rulonai, 'Cream of metodas', sriubos, desertai apipiltas spiritu ir udegtas, Calzone, Sicilijos stilius Virtos parmezanas, Pavasario Rolls.
i unikali koncepcija vegetarikos virtuvės Kosta Rika galite rasti tik esmė Arenal Boutique Hostel, El Castillo de La Fortuna, su vaizdu Arenal Volcano jo lava teka pusėje ir panoraminis vaizdas į eerą.
Vienam mogui 10 $ mokesčių