Property Description
Pirmasis ir vienintelis Nakvynės namai į Lenkiją su sauna!!
Mes esame visi�kai nauja nakvynės namai į Vroclavas, kuri siūlo auk�čiausio lygio Hoste kainų.
Boogie Hostel įsikūręs stilingas 18-ojo am�iaus kamienicy Ruska gatvėje - gra�iausią ir atstovas gatvę istorinio Vroclavo �irdyje, keli �ingsniai iki senamiesčio aik�tės.
Vroclavo istorinės aplinkos apsuptas gra�ių ba�nyčių, muziejų, kavinių, restoranų, barų, klubų ir did�iųjų parduotuvių, mūsų nakvynės namai geriausias įsikūręs. Taigi ten nereikia būti nepatogumo kreivas taksi vairuotojai ar retai pasitaikančių naktiniai autobusai.
Mūsų geriausia vieta - tai:
Pėsčiomis:
5 min iki Rotu�ės aik�tėje
10 min iki Oderio upės
15 min iki Katedros
20 min iki centrinės gele�inkelio stoties,
Mes siūlome daug Privatūs kambariai vienviečiai, dviviečiai, dviviečiai, triviečiai ir keturvietis) ir bendrabučių 6 -, 8 - ir 9 - viečiai kambariai. Visi mūsų dorms Saugomos rakinamos spintelės, dont worry, jūs galite jaustis saugiai.
Mes norime, kad Jūsų vie�nagė kaip malonus, kaip įmanoma, kuris yra, kodėl mes taip pat davė erdvūs ir �varūs kambariai su tiesioginių kar�to vandens ir stiprios vandens slėgio 24/7.
Mūsų pagrindinis tikslas yra jūsų pasitenkinimą ir ginčijant praleisti laiką pagal karjeras sparnų.
Mūsų stilingi, �viesūs ir saulėti kambariai su Comfy lovos, kad Jūsų vie�nagė būtų įsimintinas, bet, Dont u�simiegoti! Vroclavas yra laukia tavęs!
Valgykite mūsų Yummy nemokamus pusryčius, i�gerti kavos ar arbatos ir skubame registratūroje, mūsų jauna, daugiakalbėje ir draugi�kas kolektyvas padės jums planuoti savo kelionę aplink Vroclave. Mūsų sultingas Registratūros 24/7 yra pagaminti i� vietinių gyventojų ir turistų, kaip jums ir turintys intymius pa�inti miestą. Naktį ar dieną, jie atsakytų į bet kokį klausimą, kurį turime, ir jei dėl ka�kokių prie�asčių jie negali, jie bus įsitikinkite, kad jie rasti jį u� jus.
Jei norite turėti tam tikrą įdomus, jūs neturite eiti toli, nes naktinis gyvenimas prasideda tiesiog u� kampo! Paimkite �ingsnį u� nakvynės namų ribų ir jums bus i� karto pajusti ypatingą atmosferą Vroclave. Yra gra�us baruose, barų ir stilingi restoranai, kur jie ją vadina dieną, tik vėlai vakare.
Jei manote, kad jis negali gauti geriau, jis gali. Po grį�ti, galite chill out mūsų bendrą kambarį. Mes turime plazminis televizorius u�sikabinęs geriausių palydovinius tinklus, DVD �iūrėti, kompiuteriai su interneto prieiga, �aisti kortelės, knygos, �urnalai, stalo �aidimai. Mūsų bendras kambarys duos jums geriausia vieta atsipalaiduoti, chill out, susitikti su kitais keliautojais ir jau nekalbant, saldus pradėti savo naktį. Mes turime ka�ką, kad pinigai negali pirkti, �ilta ir draugi�ka atmosfera, �monės i� viso pasaulio, �monių kaip jūs.
Pilnai įrengta virtuvė, galite imtis NEMOKAMĄ arbatos ar kavos. 24/7 arba bandyti parengti kai kurie lenkų valgio :)
Tiesa yra keletas dalykų, mes neturime jokios komendanto valandos, ne lokautas ir ne anksti patikrinti! Negalima mokėti papildomus mokesčius u� viską! Ką tai rei�kia?
LAISVAS kompiuteris su interneto prieiga
NEMOKAMAI - 'WiFi' fojė
NEMOKAMAI - kontinentinis pusryčiai
NEMOKAMI - Lovos skalbiniai, pūkinės antklodes, dygsniuotos
NEMOKAMAI - visi�kai įrengta svečių virtuvė
NEMOKAMAI - baga�o kambarys
NEMOKAMAI - Seifas registratūroje
NEMOKAMI - asmeninių spintelių dorms
Ar jums reikia ką nors daugiau?? Propably ne ...
Taigi, see you soon!!!
Boogie Hostel personalas!