Nakvynės namų paieška

44 Queen Street, Queensland, Southport

UŽSAKYTI DABAR
Atvykimo Data     Naktų

Reviews of Aquarius Backpackers

The internet was bad. The cleanliness was perfect.

Leandro, 11 April 12

Not a party hostel. Not a lot of people. No free Internet. Location not so good.

Philippe, 16 February 12

Read Owner Comments

Property Description

Rekomenduojama Lonely Planet!
'Tokioje srityje, kur Backpackers yra bulvarinis dešimtukas o ten visada kyla pavojus, kad biudžeto apgyvendinimo tiesiog nebus pasistengti.
Ne taip šiuo spalvinga Nakvynės namai kur švara yra tokia pat svarbi kaip turintys gerą laiką ir tai yra laikoma labai svarbiu '
Vandenis Backpackers Gold Coast yra modernus, švarus, saugus, negražus vieta sukurti magija akimirkų. Vandenis Backpackers yra bendrabučio tipo apgyvendinimą arba 4 arba 6 dalį, mišrus, vyrų ir moterų dorms ir privačių motinėlių ir dvyniai. Nemokama Pilnai įrengta virtuve jums sugalvoti šventę. Baseinas ir Spa su lounge aplink ir skaityti knygą. Sėdėti ant mūsų comfy odos sofos ir žiūrėti Nemokamas DVD iš mūsų 500 + biblioteka. Nemokama Linai ir antklodės, ir savo lova skirtas jums. Prieiga prie interneto, karšto vietoje (bevielis internetas) ir telefono
Arba tiesiog prisijungti prie įgulos ir susitikti su žmonėmis iš viso pasaulio ir turi gerti ir boogie mūsų licenciją baras-Jacks Spot. 7 dienas per naktį tvarkaraštį, jei norite ką nors organizuoti Jums. Diskontuota $ $ $ Tour Desk rasti priėmimo ir visas mūsų draugiškas personalas turi daug žinių apie Gold Coast ir visi ji turi pasiūlyti.
Turite arba pasą arba vairuotojo pažymėjimą atvykus.
Paskelbus jums bus taikomi mokesčiai už pirmą naktys kiekvienam svečiui užsakytas. Jūs turite būti vyresnis nei 18 metų amžiaus.
Mes elgesio patikrinti lokautus ar checkins Kalėdų dieną ar Naujųjų metų diena.
Įvertinimas: 69%
  • 65%