Property Description
avinga nakvynės namus, kurie siūlo komforto ir elegancijos, puotos neoklasikinis baldai ir moderni priedai padaryti malonų ir nepamirtamą buvimo keliautojas, verslo ir laisvalaikio svečių iekote didelę vertę apgyvendinimo Toronto miesto centro.
Mes puikiai įsikūręs Bloor Street kelių kvartalų nuo garsaus Yorkville miesto centro, tiesiai į Toronto centras, su lengva prieiga prie visų vieųjų tranzitu.
Visi pagrindiniai atrakcionai lengvai pasiekiami pėsčiomis, aplinkiniai su Didiosios restoranų, barų, meno galerijų, kavinių ir prekybos centrų.
Įsikūręs tarp dviejų pagrindinių metro stočių, tiek per kelias minutes pėsčiomis. Kryiaus i Greenwin aiktė gatvė daro savo dienos prekybos, maitinimo ir paslaugos tiesiog paprasta.
Didelis poilsio kambarys su plazminis televizorius, kabelinė TV, naują filmą kiekvieną naktį, DVD grotuvas, vaizdo aidimai ir daug jūsų įdomus. Keli Kompiuteriniai terminalai su interneto ryiu prieinamas 24val. Brand New virtuvėlės su visa įranga tarnauti sau bet kuriuo metu per dieną, biblioteka supakuotas su deimtys knygų.
Mūsų kambariai yra pastatytas jūsų patogūs ir keliaujantiems visi gali poreikius.
Sveiki Kokybės Lovos
Laisvas Patalynė-Clean Patalynė, vieia rankluosčiai & Soft Antklodės
Didelis televizorius su 250 kanalų
locker.
nemokamą Wi-Fi Hi Speed '24val.
AC padalinys.
Skaitymo viesos, registratūra ir kėdės.
Radijo Signalizacija.
Mėgaukitės daugybę paslaugų mes jei mūsų svečiams.
Self Catering iuolaikinės įrengta virtuvė.
Laisvas Telefonas ragina iaurės Amerikoje.
fakso paslaugos.
nemokamą Wi-Fi '.
Monetų Skalbykla (Skalbimo / diovintuvas).
Didelė biblioteka.
Laikratis.
Mes viryti reguliariai apgyvendinimą:
Dienos Kelionė į Niagaros krioklys.
Oro uostas Pasitikimas.
Miesto orientacija.
No curfew.
nėra amiaus apribojimų.
Poeminė automobilių stovėjimo aiktelė - per dieną 10 $.
Secure Digital 'Įėjimas.
Apmokėjimas:
- Mes priimame visus kredito / debeto kortelių mokėjimo.
- Mūsų kainos yra viskas įskaičiuota.
- Mokėjimas tinkamai atvykus.